Informasjon
Kursoversikt
Påmelding
Kursoversikt

Kursavift: 1600,-
PÅMELDING SNAREST
Påmelding er bindende.


For spørsmål, ta kontakt med prosjektleder:
Guro Gulstad
Epost: gurogulstad@gmail.com
Mobil: 92461968 (kun mellom 08.00 og 16.00)

Skriv ut denne siden


0626Mandag 26. juniTittel / beskrivelse-
Hiphop nybegynner
I løpet av kurset vil deltakerne jobbe med grunnsteg innenfor Hip-Hop og lære en hiphopkoreografi. De vil få muligheten til å leke med diverse steg for å finne sin egen groove og feeling innenfor Hip-Hop. Timene kommer til å bestå av mye energi, kreativitet og læring. Hovedfokuset under kurset er at elevene skal få opplevelsen av å lære ekte Hip-hop, få en liten forståelse av den urbane dansestilen, og selv få lov til å være kreativ med sin egen stil.
Utstyr: Treningsklær og joggesko

Hulda Vestvik
Moderne/lyrisk dans litt øvet fra 10 år (avlyst)
Kurset vil bestå av release-basert teknikk. Med mye gulvarbeid og kreative oppgaver. Fokus ligger på musikalitet, energi, flyt og å bruke hele kroppen i dansen. I tillegg retter vi fokus mot gleden av dans og bevegelse.
Utstyr: Treningsklær

Thea E. Aarnes
Barnedans 6-9 år (avlyst)
Kurset vil hovedsakelig baseres på jazzdans; lyrisk og commercial, men vi vil også prøve andre sjangere og stiler som for eksempel moderne, hip hop og musikal. I tillegg kommer vi til å jobbe med akrobatiske øvelser, partnerarbeid og kreativt skapende arbeid, for å lære hvordan man kan lage koreografi. Samtidig vil vi gjennom hele uken jobbe med en dans til en avsluttende forestilling på lørdag. Her vil det være mulig for familie og venner å komme å se på! Håper så mange som mulig ønsker å være med. Om noen har erfaring med dans fra før er dette positivt, men ikke noe krav. Nivået vil uansett tilpasses slik at alle utvikler seg fra sitt utgangspunkt.
Utstyr: Treningsklær og ballettsko/gymsokker/turnsko.


Gry Anita Solheim
Turn/Cheerdance 9-16 år
Kurset kommer til å inneholde en god del basis turn, alt ifra: Hjul, håndstående, rulle, flikkflakk, stift, araber, dans, gymnastikk m.m. Det vil også bli mulighet til å prøve cheerleading.
Utstyr: Treningsklær og joggesko

Gøran Bylund
Skating fra 10 år
Kurset er for nybegynnere og for de som har holdt på og skate en stund. Her kan du lære alt fra og få bra stands på brettet til, rails og vanskelige fliptriks. Vi vil også få til en tur til Verdal eller levanger, så vi får testet en av de nye parkene som har kommet opp i nærheten. Etter kurset skal alle føle seg mye tryggere på brettet og ha lært seg noen triks. Kurset vil bli tilpasset nivået til de som deltar.
Utstyr: Gode sko for og skate med, hjelm/annet beskyttelses-utstyr, og et godt brett. Hvis de skulle trenge råd for utstyret er det bare å ringe kursholder på mobil: 95428149
Det er også mulig å låne brett fra BUA på Verdal: https://www.bua.io/bua-verdal/


Erlend Skjervold
Foto fra 12 år (avlyst)
Innføring i grunnleggende fotokunnskap med komponering av bilder, teknikker og redigering. Ulike og spennende oppgaver løses og vi avslutter kurset med en flott utstilling!
Utstyr: Eget kamera (helst speilrefleks), egen datamaskin med redigeringsprogrammet Photoshop (gratis prøveversjon som varer i 30 dager kan lastes ned fra adobe.no, ta kontakt i forkant av kurset dersom du har problemer med dette). Husk minnebrikker, batteri og lader og overføringskabel dersom det er nødvendig.
Trine Hustad
Drama (avlyst)
Kuret går ut på å jobbe med eventyr. Vi skal se
nærmere på tematikk i ulike eventyr, jobbe rundt disse og utvikle det
videre til en forestilling. Det interessante med eventyr, er at de
gjerne inneholder voksne, og også muligens vanskelige tema, som kan
være spennende å arbeide med og se hva som kommer ut av arbeidet.
Målet er å utvikle en dypere forståelse rundt temaene som finnes i de
valgte eventyrene, konsentrere de og til slutt utvikle vår egen
forestilling ut fra arbeidet vårt.
Utstyr: Bevegelige klær

Torun Utgård
Kunstverksted 6-12 år
På dette kurset skal vi male, tegne, modellere - bygge fantastiske saker og skape kunst utenfor rammene! Vi kommer til å arbeide tett med materialer av alskens slag, lære om farge og komposisjon - møte interessante utfordringer og sammen finne frem til løsninger.
Målet med kurset er at deltakerne får kjenne på mestringsfølelsen det er å skape, samt få et innblikk i samtidskunstens allsidighet!
Utstyr: Klær man ikke er redd for at blir flekkete og stygg.


Solveig Lønseth og Andreas Öhman
Musikalteater
Er du glad i å spille teater og synge? Her kombineres dramaøvelser med sang og bevegelse.
Dere får være med å skape et eget stykke, forme innhold og roller. Kanskje som løve, linedanser, Justin Bieber eller Batman?
Kanskje skrive egne replikker og tekster. Du får prøve deg som: forfatter, komponist, skuespiller, sanger, danser.
Utstyr: Bevegelige klær

Aurora Bang
Film fra 10 år (avlyst)
Dag 1: Litt filmhistorie og teori, manusskriving og tegning av storyboard.
Dag 2: Filming
Dag 3: Filming fortsetter, redigering
Dag 4: Redigering, musikk, lyd og andre effekter
Dag 5: Finpuss og fremvisning
Utstyr: Kursledere stiller med alt nødvendig utstyr

GIDD-Media